top of page

Wed, Nov 01

|

Amsterdam

The Amsterdam Storytelling Festival 2023

Het Amsterdam Storytelling Festival staat weer voor de deur! Maak je klaar voor vijf onvergetelijke dagen met interactieve en innemende performances, workshops en lezingen. Het festival zal plaatsvinden van 1 tot en met 5 november en dit jaar staat geheel in het thema: 'Bevrijding'.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The Amsterdam Storytelling Festival 2023
The Amsterdam Storytelling Festival 2023

Time & Location

Nov 01, 2023, 5:00 PM – Nov 05, 2023, 11:30 PM

Amsterdam, Bos en Lommerweg 191, 1055 DT Amsterdam, Nederland

About the event

Wat houdt “bevrijding” en “vrijheid” precies in? In het dagelijks leven worden deze woorden soms terloops gebruikt, alsof het een app van drie euro is, die je op je smartphone kunt kopen. In sommige gevallen is dat ook niet ver van de waarheid, aangezien het soms lijkt alsof de wereld aan je voeten ligt, vanaf het moment dat je je telefoon oppakt: een ticket naar een ver land en “vrijheid” is slechts een paar clicks verwijderd. Maar is dat echt zo? En geldt dit wel voor iedereen?

Is de beschrijving hierboven de ware betekenis van het begrip “bevrijding”? Welke waarden kennen wij, als mensen, toe aan bevrijding en vrijheid? Tijdens de performances, workshops en lezingen van het Amsterdam Storytelling Festival bieden wij verdieping en verbinding rond dit thema. Het programma bestrijkt het volledige spectrum: ons gevecht met hetgeen dat vrijheid afneemt of bedreigt, tot meer abstracte, filosofische en spirituele benaderingen en noties van wat vrijheid en bevrijding kan betekenen.

Wat betekent vrijheid en bevrijding voor jou? Ontdek het tijdens Amsterdam Storytelling Festival!

Share this event

bottom of page